Close

Esküvői zeneszolgáltatás 2020.06.04. után

Esküvői Dj és Zenész Szövetség

Kedves esküvőre készülő párok!

Természetesen az Országos Esküvői Dj és Zenész Szövetség is figyelemmel kísérete a vírushelyzetet és most hogy a kormány enyhített az szigorú intézkedéseken, mi is összegyűjtöttük hogy Egyesületünk hogyan tudja hatékonyan segíteni az idei esküvők megszervezését.

Magyar Közlöny 111. szám

A korlátozások enyhítése új lehetőségeket és új feladatokat ad az esküvőre készülő pároknak és a szakmában dolgozóknak is. Sok olyan párral találkoztunk aki az előzőleg bejelentett augusztus 15 hatására azonnal átszervezte az esküvőjét 2021-re, vagy 2020 őszi hónapjaira. Akadtak olyanok is akik lemondták a vendégvárós részt és szűk családi körben ünnepelték meg az eseményt. Illetve voltak akik kivártak és ők azok akik most – feltételekkel – megtarthatják az esküvő lakodalom részét is.

Lesznek akik gyorsan belefognak az esküvők szervezésébe az idei szezonra, hiszen biztosan ki lehet majd fogni Last Minute kedvezményeket is.

Esküvői Dj

Ebben a helyzetben a kötelező távolság betartása az ami a legnagyobb gondot okozhatja. Az asztaloknál kevesebb fő tartózkodhat és nagyon ügyelni kell a táncra is.

Miben segíthet az Országos Esküvői Dj és Zenész Szövetség?

Egyesületünk tagjai egytől-egyig számlaképes, hivatalos szolgáltatók. Összeszokott csapatunknak köszönhetően, nem jelent gondot egy esküvő átszervezése vagy gyors megszervezése. Legyen szó élőzenéről vagy esküvői dj szolgáltatásról, keressetek bennünket. Kérjetek egy árajánlatot az alábbi linken!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük