Close

Esküvői zenekarok és Dj-k összefogása a hazai esküvő szakma jövőjéért

Esküvői Dj és Zenész Szövetség

Az Országos Esküvői Dj és Zenész Szövetség hivatása a esküvői zeneszolgáltatásban dolgozók összefogása és a szakma erősítése. A koronavírus járvány okozta helyzet és az elrendelt rendezvénytilalom talán soha nem látott gazdasági nehézségeket okozott a zeneszolgáltatóknak. Többen feladták, és természetesen van aki igyekszik átvászelni és túlélni a hosszú munka nélküli hónapokat. Az esküvőipar azért van különlegesen nehéz helyzetben, mert ha nyárra véget is érnek a korlázotások, az idei esküvők jelentős részét már lemondták vagy meg sem szervezték.

Szövetségünk egy összefogásra hívja azokat a szolgáltatókat akik hisznek abban hogy egy közösség többre képes mint ha valaki csak önálló szolgáltató lenne. Ez a közösség egy egyesület ami 2019-ben alakult és rendelkezik már egy lezárt üzleti évvel. Tehát jogosult minden pályázati lehetőségre a jövőben.

Mint minden egyesületnek, az Országos Esküvői Dj és Zenész Szövetségnek is van egy éves tagdíja, ami az alapítás óta 10.000 forint évente. Ezt az összeget internetes hirdetésre fordítjuk és az ilyen módon befutó árajánlatkéréseket “bedobjuk a közösbe”, egy zárt csoportba hogy minden tag láthassa és tudjon rá reagálni. Külön kezeljük a Dj és külön a zenekaros megkereséseket. Ez csak egy előny azok közül amit a tagok számára jár, ezenkívül számos lehetőség vár még a belépőkre.

Jelentkezés itt : http://www.eskuvozene.hu/zenekarok-zeneszek-jelentkezese-az-orszagos-eskuvoi-dj-es-zenesz-szovetsegbe/

Sok szeretettel várunk minden kollégát, esküvői dj-t és zenészt aki be szeretne lépni az Országos Esküvői Dj és zenész Szövetség tagjai közé.

Tisztelettel:

Glöckl Ferenc, az Országos Esküvői Dj és Zenész Szövetség elnöke

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük