Close

Egyre több pár választja az esküvői dj-k által nyújtott esküvői zeneszolgáltatást. Egy dj nem pihen, nem tart szüneteket mint egy zenekar. A dj-nél több ezer zene van, sőt általában online internetkapcsolattal rendelkezik, így nincs lehetetlen kérés. Napjainkra elmondható hogy két rész oszthatóak azok az esküvők ahol dj szolgáltatja a zenét.

Retro – házibuli jellegű esküvői zene:

Az esküvők többségén minden korosztály képviselteti magát, ez azt eredményezi hogy zeneileg is minden korszakból felkészültnek kell lennie a zeneszolgáltatónak. Ezekben a bulikban minden stílus előfordulhat, természetesen a násznép és az ifjú pár igényeit maximálisan figyelembe véve.

Modern, fiatalos esküvő. Trendi, fiatalos zenékkel:

Külföldi mintára itthon is elterjedt a fiatalos “party” jellegű esküvő. Ezekben a buliban többségben vannak a fiatalok, főleg barátok és munkatársak. Zeneileg inkább az ezredfordulótól napjainkig terjedő zenei irányzatok a jellemzőek minimális retro zenével igény szerint.

Szövetségünk tagjai mindkét irányvonalat képviselik. Több mint 10 éve dolgoznak az esküvőszakmában. Mindig a helyszínhez mért optimális hang- és fénytechnikával érkeznek az esküvő helyszínére.

Fontos számunkra az emberi tényező és empátia. Tagjaink minden helyzetben törekednek arra hogy mind technikailag, mind emberileg a lehető legtöbbet tudják nyújtani a megrendelőknek.